Over ons

Op de beginpagina van vrouwen-tijdschriften.nl heb je al kunnen lezen dat wij alleen een overzicht bieden van vrouwenbladen en deze dus niet zelf aanbieden. Dit zou ook niet kunnen gezien het diverse aanbod, aangezien wij geen overkoepelde uitgever o.i.d. zijn. Ons doel is om de leukste magazines te spotten waarbij de prijs voor een proef- of cadeau abonnement voordelig te noemen is. Natuurlijk zijn de prijzen voor de abonnementen sowieso goedkoper dan losse nummers, maar het valt ons op dat ook abonnementsprijzen erg wisselend zijn. Dit heeft meerdere oorzaken waar wij je zeker niet mee willen vervelen. In ieder geval doen wij ons uiterste best om voor de laagst mogelijke prijzen te gaan waarbij vanzelfsprekend ook goed kijken naar de betrouwbaarheid van de daadwerkelijke aanbieder.

Je kan je terecht afvragen wat ons eigen belang is bij het verzamelen van de beste vrouwentijdschriften aanbiedingen. In de eerste plaats zijn wij gek op voordeel en hebben wij de middelen om deze snel te kunnen spotten. Dit komt mede omdat wij gebruik maken van zogenaamde 'affiliatie programma's'. Dit zijn zeg maar bedrijven die adverteerders en publishers als het ware samen brengen. Voor adverteerders (uitgevers) is op zo'n manier adverteren interessant, aangezien een affiliatie netwerk uit vele publisher websites bestaat. Hierdoor is het bereik erg groot en door het hoge volume kan de winstmarge laag worden gehouden. En ja... wij ontvangen als publisher een commissie over elke 'lead' (goedgekeurde verkoop) en wel rond de 5% van de prijs van het betreffende abonnement. Dit is bescheiden te noemen, maar dit is dan ook niet de enige website in ons netwerk. Al met al... voordeel voor jou op het afsluiten van een proef- abonnement en een commissie voor ons. Een win win situatie wat ons betreft.

Waarom enkel vrouwen tijdschriften?

Eigenlijk is het veel makkelijker om één website te beheren waarbij alle genre tijdschriften kunnen worden aangeboden. Echter hiervan zijn er al erg veel en de succesvolle adverteren volop in Google Adwords. Hiermee concurreren is onbegonnen werk, tenzij er veel geld wordt geïnvesteerd in advertenties. Dit past niet echt bij onze visie. Liever richten wij ons op een specifieke genre (vrouwen - tijdschriften), aangezien deze makkelijker in Google te ranken zijn. Hierdoor is het mogelijk om zonder advertentie kosten bezoekers te krijgen en te kunnen gaan voor een bescheiden aantal verkopen.

Onder 'Meer tijdschriften' vindt je trouwens de overige websites die in ons beheer zijn. Bij allen zullen wij ons best blijven doen om het overzicht actueel en kloppend te houden.